Oltiin tänään normaalisti lenkillä ja ohitettiin eräs talo niin kuin ennenkin, olen kyllä kuullut että talon sisältä on kuulunut haukuntaa (koira ollut varmaan ikkunan lähellä).

No tänään kun ohitimme tuota taloa takaovi oli auki ja terassilla seisoi naispuolinen ihminen, yhtä äkkiä sisältä juoksi pieni silkkiterrierin näköinen koira ja livahti terassia ympäröivän aidan ali vapaaksi, ja suoraa kohti minun koiraa haukkuen ja hyökäten, Chupa jähmettyi paikalleen korvat luimussa ja häntä alhaalla. Ja tämä terassilla seisonut naishenkilö joka näki tämän kaiken huusi sisällä olevalle että haetko koiran pois, miksi terassilla oleva ei sitä voinut tehdä koska oli lähempänä ??. No sisältä tuli nainen joka komensi koiraa (en sitte tiedä oliko koiranomistaja) mutta ei se näyttänyt siltä että koira olisi aluksi uskonut naista >> juoksivat sen verran "kilpaa" keskenään, lopuksi koira meni ihan matalaksi maahan... Alistui ??

No koira vietiin takaisin sisälle ja ovi kiinni ja naiset jäi siihen terassille keskenään "ihmettelemään" tapahtunutta, kaikkein eniten minua ihmetytti ja jopa "suututti" ettei kumpikaan noista naisista viitsinyt tiedustella kävikö koira minun koiraan kiinni, eivätkä myöskään pyytäneet anteeksi tapahtunutta... onneksi me selvittiin kummatkin pelkällä säikähdyksellä.

Saas nähdä nyt poikiiko Chupalle tästä jokin pieniä koiria kohtaan ilmenevää pelkotilaa, juuri kun ollaan pääsemässä iso koira pelosta yli (tanskandogin ja sen kokoiset koirat)

Niin ja olisiko liikaa pyydetty että jos ihmiset aitaa pihojaan tekisi sen kunnolla ettei koirat pääse "läpi" taikka sitte pitäisi koirat kytkettyinä pihalla, oli se sitten iso taikka pieni koira...